Det er muligt også at anskaffe sig et micro HDMI stick

04 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Det er muligt også at anskaffe sig et micro HDMI stick

Det er næsten ikke noget mere træls, end når man går og tripper over alle mulige ledninger, der i ét virvar hænger og dingler ned fra loftet i kurver, eller når man skvatter over dem, fordi de ligger i folder på gulvet, viklede ind i hinanden.

Den slags er der heldigvis en løsning på, for man kan få et micro HDMI stick, der er mini i mere end én forstand, da det både er den type, man bruger til små indgange, der kræver en HDMI-indgang, men også fordi de kan have en kortere ledning.

Tidligere var HDMI-kabler ikke så udbredte, men de blev praktiske, da det blev moderne at koble for eksempel computeren op på en TV-skærm, så man kunne streame TV fra computeren og direkte videre op på ens TV.

Så var det ikke længere noget, hvor det var computernørder, der brugte HDMI-kabler til at koble flere skærme sammen, eller hvor man sluttede nogle computeren sammen til at spille en lan-fest, fordi netværket var for langsomt.

Nu om dage er netværkene hurtige nok til, at man kan spille i realtid med folk på den anden side af jordet, og hvis man ikke allerede har et smart-TV, hvorfra man kan afspille streaming fra nettet, så laver man dette med en trådløs overførsel.

Så det er nok fremtiden, der peger i den retning, så hvor lang en levetid HDMI-kabler har, hvilket også tæller micro HDMI, er måske et spørgsmål tid, men endnu kan man stadig få fat i dem.

På den måde anskaffer man sig både de nødvendige ledninger, der passer til enhed, man skal bruge dem til, men man kan også gøre sådan, at man ikke skal kludre så meget rundt med de ledninger, da man kan få dem i versioner, hvor ledningerne ofte passer til den længde, man skal bruge dem i.

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil