En dedikeret og dygtig advokat

27 september 2016 Michelle Løhde

Søger du en advokat, der har sine kompetencer og evner på plads? En advokat der er højt specialiseret inden for udvalgte juridiske discipliner med en god portion erfaring i bagagen? Så er Hviid Advokater det perfekte valg, hvis du vil have en advokat, der er dedikeret og giver rådgivning på et højt fagligt niveau, som stadig bliver kommunikeret ud i et sprog, der er til at forstå. Her er der nemlig fokus på grundighed, tilgængelighed og hurtighed med kundens behov i centrum hele vejen igennem – her bliver du med garanti aldrig tabt.

Hos Hviid Advokater har hver advokat ét eller flere sagsområder og er desuden specialiseret inden for bestemte discipliner, og du vil derfor altid blive henvist til en advokat, der er specialiseret inden for lige netop dét, som du skal have hjælp og rådgivning til. Derudover har de fokus på åbenhed og ærlighed, og du kan derfor altid få en fast pris, inden opgaven løses, så du kan finde ud af, hvad det koster på forhånd. 

Boligadvokat

Hvis du eksempelvis er på jagt efter en dygtig boligadvokat, så er du stadig det rette sted. En dygtig advokat til en fast lav pris, hvor den første samtale er gratis. Det er en god idé med en boligadvokat, hvis du ønsker gode råd omkring boligkøb eller generelt ønsker rådgivning i forbindelse med ejendomshandel. Hos Hviid Advokater er de effektive, og du kan i den grad føle dig i sikre hænder. 

Byggeri og entrepriseret

Advokater med speciale i byggesager og entrepriseret finder du også her, som kan hjælpe med at få løst problemer i forbindelse med byggeri. Der kan ofte opstå problemer i form af fejl, mangler, forsinkelser, overarbejde mm., og det kan derfor være nødvendigt med en advokat, der kan hjælpe med at komme videre. 

Erstatningsadvokat

Hvis du har været udsat for en trafikulykke, så kan en erstatningsadvokat sørge for, at den ofte uoverskuelige situation forløber lidt nemmere. De tager hånd om sagen og hjælper dig videre, så du hurtigt kan komme ovenpå igen og hjælper med at få den erstatning, som du er berettiget til. 

Erhvervsrådgivning

Hvis du har behov for erhvervsrådgivning, så finder du det også her. Advokaterne er specialiseret inden for erhvervslivet og formår at kombinere det juridiske med en forretningsmæssig forståelse, så du får mest muligt ud af det. 

Privatrådgivning

Har du brug for privatrådgivning, så har de også løsningen til dig her. Målet er at finde den bedst mulige løsning, der passer i overensstemmelse med dig, og du kan være sikker på at få en personlig og dedikeret rådgivning. 

Flere Nyheder