Få assistance fra en boligadvokat ved skilsmisse eller ophørt samliv

10 marts 2018 Astrid Pedersen
Få assistance fra en boligadvokat ved skilsmisse eller ophørt samliv

Skilsmisse og samlivs ophør byder på mange hovedpiner. Hvordan skal boet deles, hvor skal børnene bo – og hvem skal beholde den tidligere fælles bolig? Ud over de sædvanlige disputter i forbindelse med ophør af mangeårigt samliv, er der alle de juridiske aspekter ved at skulle flytte og skifte boligen ud med en ny. For det første skal I sørge for, at overdragelsen af boligen går retfærdigt til, og alle procedurer overholdes. Ellers risikerer I at føje yderligere kvaler til den i forvejen anstrengte situation. Og I kan lige så godt se i øjnene, at ejerskiftet på boligen er en sag, som det – især i denne type situationer – er en rigtig god idé at opsøge professionel hjælp til.

Få hjælp til overdragelse af bolig ved skilsmisse hos en dygtig boligadvokat

Her kommer boligadvokaten ind i billedet. Mange boligadvokater er specialiseret i at assistere ved skilsmisse eller ophør af samliv. Har I ikke en udførlig samejekontrakt på boligen, skal der foretages en del udregninger for at sikre, at hver part får, hvad der tilkommer dem, når den ene part forlader ejerforholdet. Samtidig skal skødet ændres, således at det korrekte ejerforhold fremgår heraf. Her kan boligadvokaten være behjælpelig – såvel med ændring af skødet som den lovpligtige tinglysning heraf.

Ny bolig? Lad boligadvokaten klare det juridiske

Er du den fraflyttende part, skal du sandsynligvis ud og finde et nyt sted at bo. Men inden du kaster dig ud i en bolighandel – hvilket kan være fristende, når man pludselig står uden tag overhovedet – bør du konsultere en dygtig boligadvokat med henblik på at hjælpe dig sikkert igennem køb af hus eller lejlighed. Så undgår du at ende med at købe katten i sækken, og kan påbegynde dit nye liv i tryg forvisning om, at der er styr på paragrafferne.

Læs mere på eboligadvokat.dk

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil