Få det gamle sommerhus til at se ud som næsten nyt

07 september 2017 Emilie Jacobsen
Få det gamle sommerhus til at se ud som næsten nyt

Hvis du har købt et gammelt sommerhus, er der sikkert meget, der skal laves i det. Det er ikke mindst, hvis du gerne vil leje det ud. Så er det vigtigt, at det ser helt fantastisk ud. Det er dog også rart for dig selv, at du får et sommerhus, der er i helt perfekt stand, når du flytter ind. På den måde kommer det hele til at spille på den allerbedste måde. 

Når du køber et gammelt sommerhus, er det en god ide, at du overvejer, om du ikke skal have lavet følgende ting på det: 

1. Gulvafslibning 

Hvis dit sommerhus har trætte, slidte gulve, vil det give det et kæmpe løft, at de bliver slebet og får en ny overfladebehandling. Det vil virkelig være med til at gøre en stor forskel. For langt de fleste gulve er det nok, at de bare bliver slebet. Det får de fleste mærker og rifter væk. Se  for eksempel priser på https://gkservice.dk/ 

2. Mal væggene

Når du køber et gammelt sommerhus, er det også en god ide, at du får malet væggene. Mange ældre sommerhuse er meget mørke og har mørke vægge. Hvis du maler væggene hvide, kan det være med til at gøre, at det lysner rummet op, selvom det er det eneste, som du har gjort. 

3. Renover badeværelset

Hvis dit gamle sommerhus har et badeværelse fra 1970’erne eller før, er det en god ide for dig at se på, om det ikke er værd at bruge nogle penge på at lave det om. For eksempel kan du lave vandinstallationen om, så du er sikker på, at du kan få varmt vand, når du er i bad. Det er også en god ide at overveje, om du ikke skal skifte toilettet. Mange gamle toiletter bruger store mængder vand, når du trækker ud. Der kan altså være penge at spare på den måde. 

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil