Flyttefirmaet klarer det for dig

12 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Flyttefirmaet klarer det for dig

Så står du der.

Du har en masse flytterod omkring dig. Du skal måske endda betale to huslejer, fordi du er midt i en overgangsperiode, hvor datoerne ikke lige passende perfekt sammen for dig.

Det øser ned med regn. Du har åndenød og faktisk slået dig lidt på benet, fordi du gik i gang med at flytte selv, men du bukkede forkert i ryggen i fik en forstrækning, hvortil du tabte sofaen ned over dit ben.

Så nu er du faktisk lidt ukampdygtig, mens du står der i dårligt vejr og venter på familie og venner, der skal komme og hjælpe med at flytte, som de lovede.

Det bliver mere og mere dyrt at skulle holde den lånte flyttevogn hen, som du allerede har stablet lidt møbler forkert ind i, hvor du ikke har udnyttet pladsen og med garanti kommer til at vælte nogle af tingene, mens ud kører, tænker du.

Imens denne forundring står på, tikker det ind med sms’er fra de nærmeste om, at de alligevel ikke kan hjælpe i dag. Afbud med kort varsel er de værste af slagsen.

Alt dette kan du undgå og ikke behøve at vente på, hvis du hyrer et flyttefirma ind til denne opgave.

De ved, hvordan man flytter korrekt og bruger kroppen til dette. De kan stable møblerne og andet nips mest fordelagtigt, mens de sikrer, at de ikke maser hinanden, eller man ikke får udnyttet pladsen i – deres egen – flyttevogn.

Endvidere kan de pakke sagerne ind for dig, hvis det skulle være nødvendigt, og kan du ikke flytte ind den samme dato, som du skal flytte ud, kan de også ofte opbevare dine flyttesager for dig.

Ergo er der mange fordele for dig ved at hyre et flyttefirma, for de penge, du mener, du sparer ved at gøre det, selv kan resultere i ødelagte kroppe og smadret inventar.

Det er ikke pengene værd.

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil