Gør julen til noget helt særligt med 10% rabat på alt legetøj i december

24 november 2022 Kamilla Sonne

editorial

Vidste du, at du kan få op til 10% rabat på legetøj i december ved hjælp af ikanobank.dk?

Det kræver blot, at du har et visa kort gennem Ikano bank. Dermed får du adgang til de mange fordele og rabatter, som du får helt automatisk ved brug af deres kort.

rabataftalen fungerer ved, at du hver måned i løbet af året får op til 10% i rabat på en særlig kategori. Og i december er den kategori legetøj, så du kan være sikker på, at dine børn kan få de gaver, som de drømmer om og ønsker sig.

ikano

Nemmere jul med gode rabatter

Det er ikke nogen hemmelighed, at julen er dyr. Ikke mindst i denne tid med inflation og stigende energipriser.

Derfor er det godt at vide, at man kan gøre julen lidt nemmere gennem ikanobank.dk. Får du et visakort hos ikanobank.dk, kan du nemlig få 10% i rabat på legetøj i udvalgte butikker.

Det gør det lidt mere overskueligt økonomisk at skulle finde råderum til de mange gaver, der ofte skal købes i julen.

Hvis du allerede nu kan se, at økonomien omkring julen bliver lidt stram, er der altså god grund til at besøge ikanobank.dk med det samme.

Lån via ikanobank.dk og gør julen mere magisk

December kan være en trang måned økonomisk, men mange vil gerne sørge for, at den alligevel bliver magisk – ikke mindst for børnene.

Ved hjælp af ikanobank.dk kan du hurtigt og nemt tage et lån, så der er penge til alt det, du gerne vil købe i december – lige fra julegaver til god mad.

Hvis du allerede nu er bekymret for julen og for alt det, den fører med sig, så besøg ikanobank.dk med det samme og se nærmere på dine lånemuligheder.

Så sikrer du, at julen bliver endnu mere magisk.

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil