Køb Huawei p10 lite cover online

03 juli 2017 Astrid Pedersen
Køb Huawei p10 lite cover online hos Capida

Hvis man er den lykkelige indehaver af en lækker smartphone fra Huawei, Apple, Sony, Samsung eller Microsoft, er man også interesseret i at beskytte sin dyrebare ejendel. Den har trods alt ikke været helt billig, og er udsat for mange timers daglig anvendelse og af og til opbevaring, som kan forårsage slid og skaler på telefonen. Selv om de fleste smartphones nu om dage er fremstillet til at være robuste og modstandsdygtige over for slidskader, slag og ridser, kan du aldrig helt gardere dig imod, at en ubeskyttet telefon får nogle skrammer af at ligge og rasle rundt i din taske eller din lomme. Samtidig er mange telefoner også overfølsomme over for fugt. Derfor er det vigtigt at beskytte sin mobiltelefon, hvis man vil have den i mange år, og samtidig undgå ridser eller revner i skærmen, som kan være dyre at reparere.

Hos capida.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at beskytte eller supplere din Apple iPhone, Huawei, HTC, Samsung, Sony eller Microsoft smartphone. I vort store produkt sortiment finder du blandt andet cases og covers i blød eller hård plast, læder eller silicone, samt beskyttelses film og panser glas. Der ud over kan du finde andet udstyr til mobilen, for eksempel docks, udstyr til montering i bilen, selfie stænger, power banks, hovedtelefoner, armbånd til sport, tastaturer og højttalere til mobiletelefon. Vi fører også udstyr og tilbehør til iPads og andre tablets, og selv til din bærbare PC eller MacBook, MacBook Pro, eller MacBook Air kan du finde et stort udvalg af sleeves og covers samt andet ekstra udstyr, for eksempel SD kort, head sets og strømforsyninger.

Beskyt din smartphone med et smart Huawei p10 Lite cover! Klik ind https://www.capida.dk/mobil-tilbehor/huawei/huawei-p10-lite/covers.html og se vort store udvalg i mobil covers i alle tænkelige farver og materialer.

Flere Nyheder