Med buffet til din næste fest er maden nemt klaret

16 februar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Skal du snart holde fest, har du måske overvejet at bestille en buffet. I det tilfælde slipper du for at stå for madlavningen. Dermed kan du slappe langt mere af op til og under festen, når du ikke skal bruge lige så meget tid på at sørge for maden. Det er jo også det, en fest handler om, at du har det sjovt. 

Når du bestiller en buffet, kan det være en god ide, at du bestiller lokalt. Dermed støtter du de lokale virksomheder, samtidig sikrer det også, at maden er helt frisk, når du får den leveret. Leder du efter buffet Ringsted, kan du for eksempel se nærmere på Købmandens Køkken. Det er en cateringvirksomhed og et spisested i byen. De har flere forskellige former for buffeter, som du kan vælge imellem. Dermed vil du nemt kunne finde den rette til din fest. 

buffet

Vælg den buffet, der passer bedst til din fest

Når du bestiller mad ud af huset, har du selvfølgelig ikke i lige så høj grad mulighed for at bestemme, hvad der bliver serveret. Ofte vil cateringvirksomheden jo have sammensæt en buffet for dig på forhånd. Typisk tager de dog udgangspunkt i det, som folk allerbedst kan lide. Det vil derfor være sjældent, at du kommer til at have deciderede problemer på grund af det. 

Hos Købmandens Køkken har de fire forskellige buffeter, du kan vælge imellem. Der er forskellige former for kød til alle tre buffeter, derudover er der også mulighed for at vælge forskellige former for kartoffelretter til tre af dem. Den sidste buffet er en mindre buffet, der kan være god til dig, der bare har brug for noget, der kan stille den lille sult. Det kan for eksempel være, når dit barn bliver student, og du får et helt hold studenter på besøg, der ikke rigtig er sultne, men hvor du jo alligevel gerne vil servere noget. 

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil