Når man bruger sexlegetøj i voksenfilm

02 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Når man bruger sexlegetøj i voksenfilm

Der findes jo mange forskellige former for voksenfilm derude, og det er ikke en skam at indrømme, at man måske kender til nogle eller flere af genrene, at man har set en del af dem – og man måske har en yndlingsform af slagsen.

Voksenfilm har fået et virkelig dårligt ry, fordi de bliver sat på en negativ piedestal med, at specielt unge mennesker får et forkvaklet forhold til sex, fordi de i vores moderne tider bliver så nemt eksponeret for erotik og sex generelt, at de næsten bliver flasket op med det.

Hvad de sjældent ved, er, at den slags erotik, der bliver kastet lige i øjnene på dem, blot er en brøkdel af al den omfangsrige slags, der findes derude.
En halv-seriøs joke siger jo, at hvis der findes nogle derude, der har en sexfantasi om noget, så findes der også en voksenfilm med det indhold.

Og kodeordet et netop “fantasi”. Man skal jo være bekendt med, at det ikke er realistisk, det man ser, men at det er opstillede situationer med skuespillere, der laver skuespil på samme måde, som Terminator-filmene også bare er underholdning, der ikke eksisterer i virkeligheden.

Derfor kan man mere sige, at forældrene har et ansvar for at forklare deres børn, hvornår noget sex er opstillet, og hvornår det er ægte.

Der findes erotik, hvor skuespillerne bruger sexlegetøj til at overspille og fake orgasmer, men de kan også bruges til at vise, hvordan man kan bruge det sexlegetøj.

Specielt mænd er meget visuelle, så den slags kan måske hidse dem endnu mere op ved at se kvinder bruge sexlegetøj i de film, mens de selv er i akten.

Som par kan man gengive de scener, man er ved at se, med sexlegetøjet i, eller man kan spille noget rollespil med det her sexlegetøj, hvor man opstiller en falsk verden.

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil