Optimal gulvslibning med professionel gulvsliber fra Gulvkanonen.dk

26 oktober 2017 Astrid Pedersen
Optimal gulvslibning med professionel gulvsliber fra Gulvkanonen.dk

Skal du i gang med en omfattende renovering af din bolig for at friske den op, så den fremstår lys, lækker og velholdt, har du sikkert både overvejet, hvad der skal ske med vægge og lofter. Du har muligvis allerede besluttet dig for maling og puds i de rigtige, matchende farver, måske endda et lækkert tapet for at understrege rummets personlighed. Men hvad nytter det, hvis gulvene er triste og kedelige, måske endda skrammede og ujævnt slidt?

Lad en gulvsliber tilføje din bolig nyt liv

De fleste trægulve kommer med tiden til at bære præg af, at der er mennesker, som betræder dem dagligt. Og modtager gulvet ikke den nødvendige vedligeholdende pleje i form af produkter, som er tilpasset gulvets beskaffenhed og type, vil den beskyttende film efterhånden blive slidt af og efterlade gulvet sårbart over for spildte væsker, ridser fra kæledyr og møbler, samt støv og snavs, som trædes ned i træets overflade og gør det gråt og kedeligt at se på. Og når først gulvet har taget skade, kan du vaske det nok så mange gange – en rødvinsplet, som er trængt ned i træværket, vil stadig træde frem, og ridser i overfladen vil fortsat opsamle snavs, og dermed fremstå endnu tydeligere.

Derfor bør du, hvis du ønsker at højne helhedsindtrykket af din bolig, tage gulvene med i ligningen. Og hvis du allierer dig med en professionel gulvsliber, kan du komme rigtig langt. En gulvsliber vil kunne fjerne den øverste millimeter af træets overflade, så de overfladiske skader og pletter vil forsvinde, og gulvet fremstå langt mere ensartet og smukt i farven.

Hvor finder jeg en professionel gulvsliber?

Det er vigtigt, at din fagmand har mange års erfaring med slibning af gulve, og således kan bedømme, hvad netop dit gulv har brug for. Kig forbi Gulvkanonen.dk og få en snak med en erfarn gulvsliber om, hvad han kan gøre for dit trægulv.

 

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil