Pendler med stil og charme – find dem online

30 juni 2018 Astrid Pedersen
Pendler med stil og charme - find dem online

At bruge belysning som en aktiv del af indretningen, er der for så vidt ikke noget nyt i. Det har vi på vore hjemlige breddegrader praktiseret inden for Danish Design i mange årtier med ikoner som PH og Le Klint. Og der gik ikke lang tid, før resten af verden fulgte trop, og kom op på den store klinge, når det handlede om at følge den lysmager tendens, som siden er gået over i historien. Dette har medført, at vi den dag i dag har utroligt mange store producenter af designer lamper, for hvem det gælder om at positionere sig på den perfekte formgivning inden for tidsånd og stilart, samt den optimale udnyttelse af såvel materialer som det lys, der kommer fra moderne lyskilder.

Pendler – et dekorativt element i din stue

Når pendler har fået en genkomst inden for design af lamper, skyldes det, at de primært er dekorative elementer. Pendler forbindes stort set aldrig med arbejdslys – en pendel har udelukkende en dekorativ funktion, og dette giver designeren et meget stort spillerum til leg med farver, former, lys og kontraster, når han eller hun designer en smuk og raffineret pendel. Et eksempel herpå er den smukke og utraditionelle serie Bloom fra Kartell. Her leger designeren Ferruccio Laviani med et helt unikt udtryk, som emulerer farvestrålende og flamboyante blomster opsætninger. Den industrielle fremstilling til trods ligner Bloom pendler grangiveligt mundblæst glas. Denne smukke pendel vil live enhver dagligstue op uanset stilart.

Find pendler fra Kartell og andre designer brands online

Er du i markedet efter Kartells inspirerende og sprudlende pendler i støbt plastik, eller leder du efter noget mere traditionelt, kan du med fordel kigge forbi den online shop på andlight.dk. Her finder du mere end seks tusind pendler og andre designer lamper fra anerkendte producenter, og til nogle af markedets laveste priser.

Flere Nyheder