Skal du have bygget en terrasse?

08 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Skal du have bygget en terrasse? Du spekulerer måske på, hvordan du kommer i gang med dit terrasseprojekt. Og hvem du egentlig skal kontakte, hvis du skal have lavet en terrasse. Der er et par ting, du skal overveje, før du beslutter dig for at bygge en terrasse til dit hjem. Det er en investering, som vil give dit hus værdi. Så sørg for at have alle tingene tænkt igennem, før du påbegynder projektet. Vi har skrevet om, hvad du skal have overvejet før du begynder projektet  i dette indlæg.

 

balkon - terasse - altan

 

 

Materialer

Den første beslutning, du skal træffe, er, hvilken type materiale du vil bruge til din terrasse. Ønsker du en terasse i stål, fliser, almindelig træ? Og hvilken størrelse ønsker du, at fliserne eller pladerne skal være? Måske en kombination af forskellige materialer? Før du begynder at kontakte folk, skal du sikre dig, at du har en idé om hvilket materiale, du ønsker din terrasse skal være af. Hvis du er i tvivl om, hvad du kan vælge imellem, så kan du også kontakte dem først og høre mere om, hvad du kan vælge imellem.

 

Budget

Hvor meget er du villig til at bruge på dit terrasseprojekt? Dette er vigtigt, fordi det vil være afgørende for kvaliteten af de materialer og den service, du kan få. Hvis du har et stramt budget, skal du måske vælge noget materiale, som er billigere end noget andet. Du skal derfor lægge et budget, før du ringer rundt til forskellige håndværkere. På denne måde kan du vide, hvor din smertegrænse er, og om du er villig til at betale lidt ekstra for ekstra godt arbejde.

 

Placering

Hvor vil du have din terrasse? Inden du kontakter nogen håndværkere, skal du sikre dig, at terrassen skal bygges inden for din haves grænser. Du skal ikke gå ud fra, at det altid er muligt at bygge en terrasse på siden af dit hus. Du skal nemlig have en byggetilladelse og der er flere ting, du skal være opmærksom på inden du påbegynder byggeprojektet. Og sørg for at tage hensyn til andre strukturer som træer og hegn.

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil