Skal du købe telt? Få et godt råd med på vejen

31 juli 2016 Karin Busch

Er du vild med campinglivet og på udkig efter et godt fortelt til din campingvogn eller et villatelt, kan du nemt spare rigtig mange penge ved at lytte til et godt råd, før du går ud og investerer i udstyr til det vellykkede campingliv.

Det kan nemlig vise sig, at du nemt tjener det ind igen, hvis du har besluttet dig på et solidt grundlag og undgår at ende op med et ærgerligt fejlkøb.

Hvad koster det?

Hvis du står over for at skulle investere i et villatelt eller et fortelt til din campingvogn, siger det sig selv, at der er mange forskellige prisklasser. Men som med så meget andet her i livet skal du regne med, at du får, hvad du betaler for.

Fornuft eller vild luksus

Hvis du derfor gerne vil investere i et telt af fornuftig kvalitet eller måske et af ekstra god kvalitet, så skal du regne med, at priserne på de forskellige telte ligger på et niveau, der starter omkring 3.000 og går op på den anden side af 10.000 kroner.

Få et seriøst råd

Inden du går ud og investerer i teltet, er det derfor en rigtig god ide at kontakte en seriøs forhandler for at få nogle gode råd og en fornuftig vejledning. På den måde kan du få hjælp til at blive helt skarp på, hvad dit behov er, og hvordan du får mest kvalitet for dine penge.

Den seriøse forhandler kan ud fra sin viden hjælpe ved at stille dig de rigtige spørgsmål, så I sammen kan komme til bunds i, hvad du har behov for, og hvad der så giver bedst mening for dig at investere i.

Hjælp til finansiering

Når du har fundet frem til det produkt, du gerne vil købe, kan det være, du også ønsker hjælp til at finansiere dit køb.

Her kan du se nærmere på, om din forhandler kan tilbyde at hjælpe dig med, hvordan du finder en fornuftig måde at finansiere dit køb af teltet på.

Hvad med renterne?

Du kan for eksempel undersøge, om forhandleren kan tilbyde dig en rentefri finansiering af dit køb. Hvis det er tilfældet, kan du dele din betaling op i fx 12 månedlige afdrag, uden at der løber ekstra omkostninger på i form af højere udgifter til renter.

Rentefri betaling er en god løsning for dig, der foretrækker at dele betalingen op i bidder, men ikke vil bindes op på høje renteudgifter.

Har forhandleren høje udgifter?

Du kan også se lidt nærmere på, hvad forhandleren selv ser ud til at have af udgifter. Hvis din forhandler eksempelvis har fravalgt at have et kæmpe stort lager eller måske store udstillingslokaler på en dyr adresse, så er det sandsynligt, at du kommer til at betale en mere rimelig pris for dit telt. 

Hvis du beslutter dig for at gå grundigt til værks, når du skal ud og investere i et godt telt, vil du i sidste ende komme frem til at blive langt mere tilfreds med det køb, du endte med at gennemføre. 

Flere Nyheder