Som underviser i VBA skal du selv finde det interessant

08 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Som underviser i VBA skal du selv finde det interessant

Vi mener sådan set ikke, om du har interesse for emnet eller ej, for hvis du ikke har det, så er der jo ingen grund til at udbyde et kursus i VBA.

Selvfølgelig kan nogle mennesker se en lukrativ forretning i at udbyde den slags kurser, men så er det ofte dem, der sammensætter underviserne, finder lokalerne, skaffer kursister og så videre. Man behøver jo ikke brænde for emnet, men man kan eje en entreprenør-ånd, der gør, at man elsker at være iværksætter og oprette firmaer og se dem blomstre.

Skal det dog blive en succes, så skal man hyre undervisere ind, som brænder nok for emnet til ikke bare at vide noget om der overfladisk, men gerne kende så godt til det, så kursisterne kan blive virkelig kloge på emnet.

Og så skal de emne at undervis i faget, og den slags kommer ikke af sig, hvorfor flere mennesker, der ønsker at undervise i et emne, selv går på kursus i at lære at lære fra sig på en spændende og forståelig måde.

Klart nok, så kan ikke alle dage være lige interessant, når man møder ind og skal undervise, og man kan nogle delemner mere interessante end andre at undervise i, men som udgangspunkt og rent gennemsnitligt, skal man selv finde det interessant at stå og undervise foran tavlen.

Det duer ikke at møde uoplagt ind hver dag og uddele nogle opgaver, så man som underviser selv slipper for at sige noget.

Igen: man kan have en dårlig dag, have fået det forkerte ben ud af sengen, og den slags skal man bare acceptere og sørge for, at man kan komme gennem dagen.

Men hvis flere og flere kursister giver en negativ feedback til både vedkommende og ledelsen, så skal man nok tage det til efterretning og se indad end udad, hvor problemet er.

Det er jo som man siger: en kæde er kun så stærk som sidst svageste led, så det rammer firmaet fra høj til lav, når der er den mindste negative feedback.

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil