Strålende trægulve til billige priser – hyr en professionel gulvsliber

13 september 2017 admin
Strålende trægulve til billige priser – hyr en professionel gulvsliber

Er du træt af at se på dine slidte trægulve og risikere at få splinter i fødderne? Så er det nok på tide at få trægulvene slebet og efterbehandlet, så de kommer til at stråle igen. Det behøver ikke at være dyrt at hyre en professionel gulvsliber, og fordelen ved at få en professionel til at løse opgaven er, at så er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Du har også mulighed for at få rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken type efterbehandling du skal vælge, og hvordan du skal vedligeholde dine nyslebne trægulve.

GulvKanonen – stor professionalisme og højt serviceniveau

Firmaet GulvKanonen har mange års erfaring med slibning af gulv, og her er det udelukkende erfarne og kompetente gulvslibere, som udfører opgaverne. Priserne er billige, og du får høj kvalitet og tre års garanti på alt arbejde. Har du akut brug for en gulvsliber, fordi du f.eks. er i gang med en renovering eller står og skal flytte ind i en ny bolig, så rykker GulvKanonen gerne hurtigt ud.

Flot resultat får dine trægulve til at stråle

Det kan variere fra bolig til bolig, hvornår trægulve trænger til en afslibning. Måske er det mange år siden, at dine trægulve sidst har fået en afslibning, måske er der kommet ridser i gulvet på grund af husdyrs klør, eller du har opdaget mørke pletter på trægulvene, da du fjernede gulvtæpperne. Hvad end grunden er til, at du ønsker dine trægulve slebet, så kan du være sikker på, at GulvKanonens gulvslibere leverer et rigtig flot resultat. Der findes flere typer af efterbehandling som lak-, olie- eller ludbehandling, og du kan også vælge at få dine gulvet malet – alt efter hvad der passer til din boligstil. Flotte velholdte trægulve skaber en varm atmosfære i hjemmet, og så kan du glæde dig over det fine resultat i lang tid fremover.

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil