Tips til at få råd til Excel kurser

20 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Tips til at få råd til Excel kurser

Selvom du sikkert har fået at vide fra barnsben, at uddannelse i Danmark er gratis, så mangler der nogle mellemregninger i den sætning, der kræver en uddybning:

De statslige og offentlige uddannelser på for eksempel universiteterne er gratis, men hvis du vil modtage noget specifik undervisning, der ikke direkte er udarbejdet med henblik på at give en en stadfæstet og officiel uddannelse, ja, så er det bare frem med din egen pengepung for at betale for dette.

Dette gælder blandt andet med Excel kurser hos 4D.dk, men her er pengene så også godt givet ud, kan vi garantere dig!

Dog er det jo ikke ensbetydende med, at du lige ligger inde med pengene til at betale for sådan et kursus-ophold i længere eller kortere tid – men altid til gennemførsel – i dette IT-program.

Så hvordan får man lige skrabet den nødvendige kapital sammen til at deltage i et formfuldendt kursus i Excel hos 4D.dk, når man ellers er så vant til, at Staten betaler for ens undervisning?

Det er der faktisk flere forslag til, hvordan du kan gøre, og de er alle vidt forskellige!

Du kan, hvis du er ene person, der privat har brug for dette kursus i den ene eller anden henseende, spare pengene sammen. Giv dig selv en sidste dato for, hvornår pengene skal være sparede sammen, så du kan sætte en lige så specifik dato for, hvornår du agter at skrive dig op til et kursus i Excel.

Hvis du er ansat i et firma, kan du foreslå din chef, at det vil være en fordel for firmaet, hvis du blev klogere på Excel og eventuelt i den nyeste version af programmet. Så måske burde firmaet betale for dig – den viden kan du jo også bruge privat.

Hvis I er flere privat sammen, der gerne vil blive klogere på Excel, så kan I jo starte en fælles-kasse, hvor man jævnligt fylder i, indtil I alle har råd til at deltage i et Excel-kursus hos 4D.dk.

Flere Nyheder

24 august 2015

Valg af a-kasse

18 august 2015

Find din stil