Vælg din første e-cigaret i det store sortiment hos Damphuen.dk

22 august 2016 admin

Overvejer du at kvitte smøgerne, så er en e-cigaret et godt alternativ til rygestop. En e-cigaret er et langt rør, som man fylder med e-juice, og så damper man på e-cigaretten. E-cigaretten har flere fordele, som f.eks. at den ikke indeholder nikotin, tjære, kulilte eller tobak. Du slipper for morgenhoste, dine smagsløg er ikke længere sløvet, og der er ingen abstinenser. Du bliver fri for lugten af røg, som hænger tæt omkring de fleste rygere, og fordi din e-cigaret kun udsender vanddamp, så udsætter du heller ikke dine omgivelser for passiv rygning. Det er desuden billigere at ryge e-cigaretter, når først du har investereret i det basale udstyr, og du kan spare flere tusinde kroner om året ved at skifte fra almindelige cigaretter til e-cigaretter.

Kæmpe udvalg af e-cigaretter hos Damphuen.dk

Damphuen.dk er både en webshop og en fysisk butik i Taastrup, som har eksisteret siden 2012 og er specialiserede i salg af e-cigaretter, e-juicer og tilbehør. Her finder du et stort sortiment fra kendte producenter som eksempelvis Eleaf, Joyeetech og Innokin. Som nybegynder kan det være en fordel at vælge en startpakke fra f.eks. Innokin Endura. Den er let at påfylde med e-juice i toppen, nem at bruge, og så har den et stramt sug, der minder meget om, når du ryger almindelige cigaretter. Du kan også få en lillebitte Eleaf iNano, som er nem at have med på farten og fås til en billig pris. På hjemmesiden finder du vejledninger og gode råd, hvordan du f.eks. vedligeholder og renser din e-cigaret, og hvordan du blander din egen e-juice.

Stort udvalg af e-juicer og tilbehør

Hos Damphuen.dk fås et stort udvalg af e-juice med mange smagsvarianter, så du kan helt sikkert finde en smag, som passer til dig. Du kan f.eks. vælge mellem mange slags frugtsmag, lakridssmag, colasmag, spearmintsmag eller tobakssmag. Er du typen, der gerne vil blande din egen e-juice, kan du vælge mellem mere end 200 forskellige aromaer i webshoppen. Derudover finder du alt det tilbehør, du har brug for: tanke, batterier, opladere, mundstykker, så du kan altid finde nye reservedele, hvis der pludselig er en del af din e-cigaret, som går i stykker eller trænger til en udskiftning. Du kan også se videoer med gode råd og vejledning på bloggen på hjemmesiden. Hos Damphuen.dk får du god kvalitet til billige priser, og du finder mange gode tilbud i kategorien Restsalg. Hvis du bestiller din vare inden klokken 17, bliver den afsendt samme hverdag og leveret hurtigst muligt, så du kan nyde din e-cigaret.

Flere Nyheder