Vælg et flot Danmarkskort til væggen

26 juli 2016 admin

Et Danmarkskort på lærred er noget, som både er dekorativt at have hængende på væggen og lærerigt for børn og voksne. Danmarkskort fås i mange størrelser og farver, og de kan være utroligt detaljerede og er meget dekorative at have hængende i hjemmet. Med et Danmarkskort på væggen kan I gå på opdagelse i hele landet og finde inspiration til, hvilke byer I gerne vil besøge på jeres næste weekendtur eller ferie. I kan også lære en masse om bynavne og konkurrere om, hvem der ved præcis, hvor Hjørring, Fåborg og Holbæk ligger. Et Danmarkskort er også flot og inspirerende at have hængende på et arbejdskontor i en virksomhed. Sumopix.dk er specialiseret i at levere bl.a. Danmarkskort på tryk, og vælger I dem som leverandør, får I et kvalitetsprodukt til en favorabel pris. Danmarkskortet bliver printet på et ægte bomuldslærred, og I får det leveret opspændt på en træblindramme, som er 2 eller 4 cm tyk. I kan desuden få en svæveramme i sølv, guld eller sort samt beslag og skruer til at hænge billedet op. Sumopix.dk har stor erfaring på området, så I kan forvente en høj billedkvalitet, og at motivet står knivskarpt på lærredet. Ønsker I at få jeres Danmarkskort printet som en plakat på silkemat fotopapir i stedet for, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Danmarkskort som nålekort og opslagstavler

I kan også vælge et Danmarkskort, som I kan sætte nåle i, så I kan markere, hvilke byer I Danmark I har besøgt, gerne vil besøge, eller hvilke byer der er jeres favoritbyer eller jeres hjemby. Er I en virksomhed, kan I f.eks. markere de byer, som I har aktiviteter i, eller hvilke byer I f.eks. planlægger at åbne nye butikker i. I kan desuden vælge at bruge Danmarkskortet som en flot opslagstavle. Vælger I en af disse to løsninger, så får I et kvalitetsprodukt, hvor lærredet er klæbet fast til en masonitplade, som er stabiliseret med et MDF plade. Dermed kan I regne med, at nålene sidder godt fast og ikke efterlader spor, som er alt for tydelige. En nåletavle eller en opslagstavle har en tykkelse på 2 cm., og den bliver leveret som standard med beslag til ophængning. 5 ensfarvede nåle medfølger, og hvis I ønsker flere nåle, kan I købe en dåse med 100 stk. i assorterede farver.

Lyddæmpende Danmarkskort på kontoret

Ønsker I at forbedre akustikken i det rum, hvor jeres nye Danmarkskort skal hænge? Så er det muligt at få lavet en lyddæmpende version til f.eks. kontoret eller stuen. Formålet med lyddæmpning er at skabe de optimale rammer for, at I – og jeres ansatte – kan udføre det daglige arbejde i ro på arbejdspladsen, eller at du kan få mere ro i din stue derhjemme. Løsningen er at indsætte en lydabsorberende plade ind i trærammen på jeres Danmarkskort og dermed stoppes lydbølgerne. Den største effekt opnås, når I vælger et 4 cm lærredsbillede. Uanset hvilken type Danmarkskort I vælger, og om I skal have det hængende privat eller I en virksomhed, så kan I vælge mellem mange spændende løsninger til gode priser hos Sumopix.dk. Det er nemt at bestille online, og leveringstiden er normalt 2-5 hverdage.

Flere Nyheder