Vi sender vores stærkeste flyttemænd

05 februar 2018 Christina Løvfall Hansen
Vi sender vores stærkeste flyttemænd

Hos flyttefirmaet.dk er vi eksperter i flytning af tungt indbo. Vi udfører alle former for tunge løft, vi har erfarne flyttefolk ansat, disse har opbygget en høj erfaring gennem årene, dette gør, at de ser på opgaverne med stor seriøsitet. Flytning af tunge ting kræver omtanke, masser af erfaring, god teknik og specielt værktøj samt udstyr.

Vi lægger stor vægt på, at kunne udføre alle opgaver, vores kunder stiller os. Derfor kan du hos os lave en særlig bestilling på flytning med tunge løft. Det kan være alt lige fra et klaver til et billardbord.

 

Den rette teknik

Uden den rette teknik og det rigtige udstyr kan det være farligt at flytte store og tunge møbler eller lignende. Vores flyttemænd har gennem årene opbygget stor ekspertise inden for netop denne type flytning, og derfor er vi godt rustet til opgaven.

Vores store erfaring betyder også, at du ikke skal være bekymret for dine ejendele, når vi flytter dem. Vores arbejde er hele tiden med tanke på, at dine ejendele betyder noget for dig, om det er vaskemaskinens funktionelle betydning i hverdagen eller affektionsværdien for farmors flotte, gamle klaver.

 

Vi kan flytte alt

Hos flyttefirmaet.dk er vi endnu ikke stødt på en opgave med tunge løft, som vi ikke har kunne klare. Dette siger lidt om, hvor langt vi er klar til at gå for at få din flytning til at gå let og uden bekymring for dig. Vi strækker os langt og ser det altid som en spændende udfordring, når komplicerede løft kræver innovative løsninger.

Sammen gennemgår vi jeres behov i forbindelse med flytningen. Vi taler mulighederne igennem; er der brug for flyttelift, bæreseler eller andre innovative løsninger, som kan gøre din flytning hurtigere og nemmere.

Flytter du med os har vi erfaring med tunge løft af både klaverer, flygeler, pianetter, poolborde, pengeskabe, våbenskabe, oliefyre, stenplader, statuer, industrikøkkener, vaskemaskiner og meget, meget mere.

Flere Nyheder